İçeriğe geç

Türkiye Avustralya Uçak Yolculuğu Kaç Saat Sürer

Türkiye ile Avustralya arası uçakla kaç saat?

Uçak bileti İstanbul – Wellington (Avustralya) ara, yaklaşık seyahat mesafesi2.

THY Avustralya Direkt Uçuş Kaç Saat?

Türkiye’den Avustralya’ya en ucuz direkt uçuşları bulun 21 saat 35 dakika

Türkiye’den Avustralya’ya kaç günde gidilir?

Avustralya’ya uçuş kaç saat? Tahmin edebileceğiniz gibi, yarım küre değiştirdiğiniz bir yerde seyahat ederken, uçuşlar beklediğiniz kadar kısa olmuyor. Türkiye ile Avustralya arasındaki uçuşlar yaklaşık 17 saat sürüyor.

İstanbul Avustralya uçak bileti kaç TL?

İstanbul – Avustralya Flight23 ile en ucuz seyahat.

THY Avustralya’da nereye uçuyor?

Yepyeni bir hikaye için hemen Sidney uçak bileti alın. Türk Hava Yolları’nın Sidney uçuşları İstanbul Havalimanı’ndan kalkıyor ve Singapur aktarmalı olarak Sidney Havalimanı’na varıyor.

Avusturya Türkiye uçakla kaç saat?

Türkiye’den Avusturya uçak bileti: Kısa bilgiler Seyahatinizden önce bilmeniz gerekenler. 2 saat 39 dakika

THY Sydney direk uçuş kaç saat?

İstanbul – Sidney uçuşu yaklaşık 18 saat 30 dakika sürmektedir. Bu süre direkt uçuşlar için geçerli olup, transfer durumuna göre değişiklik göstermektedir.

İstanbul Melbourne THY kaç saat?

İstanbul’dan Melbourne’e uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi14.

Avustralya’ya hangi ay gidilir?

Ancak genel kanı, Avustralya’ya Eylül-Kasım ve Mart-Mayıs ayları arasında gitmeniz gerektiği yönünde.

Avustralya bizden vize istiyor mu?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları diplomatik, hizmet, özel ve sıradan pasaportlara sahip olarak Avustralya’ya seyahat ederken vizeye tabidir. Avustralya’ya girerken sıkı gümrük ve karantina düzenlemeleri geçerlidir.

Avustralya’ya gitmek kaç TL?

Avustralya için ucuz uçak bileti fırsatları ve ipuçlarıTek yön için en iyi fiyat₺ 12,388Gidiş-dönüş için en iyi fiyat₺ 23.

Avustralya’ya direkt uçak var mı?

Maalesef Türkiye’den Avustralya’ya direkt uçuş yok (en azından şimdilik). Çok uzun bir uçuş olduğu için uçuş rotalarına, bekleme sürelerine, aktarmalara ve hatta uçağın modeline en azından uçuş için ödediğiniz ücret kadar dikkat etmelisiniz.

Avustralya’ya Türkiye’den nasıl gidilir?

Türkiye’den Avustralya’ya ulaşım hava yoluyla mümkündür. İstanbul ve Ankara’dan aktarmalı ve direkt uçuşlarla Avustralya’nın Sidney, Melbourne, Adelaide, Perth ve Brisbane şehirlerine ulaşmak mümkündür. Türkiye ile Avustralya arasındaki uçuşlar yaklaşık 18 saat sürmektedir.

Avustralya Türkiye’den kaç kilometre uzak?

Ankara – Avustralya Flight26 ile en ucuz seyahat.

İstanbul Sydney nasıl gidilir?

İstanbul’dan Sidney’e direkt uçuş bulunmamaktadır. THY, Singapore Airlines, Emirates, Malaysia, Etihad ve British Airways ile Sidney Havalimanı’na tek aktarmalı olarak uçabilirsiniz. Uçuş süreleri transfer bekleme süresine bağlı olarak değişmektedir. Havalimanı şehir merkezine 15 km uzaklıktadır.

Adana Avustralya uçakla kaç saat sürer?

Adana ile Perth (Avustralya) arasındaki toplam uçuş mesafesi 11336 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş yolculuğu 14 saat 10 dakika sürmektedir. Adana’dan Perth’e (Avustralya) uçmak için en iyi gün hangisidir?

İstanbul Sydney nasıl gidilir?

İstanbul’dan Sidney’e direkt uçuş bulunmamaktadır. THY, Singapore Airlines, Emirates, Malaysia, Etihad ve British Airways ile Sidney Havalimanı’na tek aktarmalı olarak uçabilirsiniz. Uçuş süreleri transfer bekleme süresine bağlı olarak değişmektedir. Havalimanı şehir merkezine 15 km uzaklıktadır.

Amerika İstanbul uçakla kaç saat?

İstanbul’dan New York’a direkt uçuş süresi 10 saat 55 dakikadır. THY tarafından İstanbul Havalimanı’ndan New York John F. Kennedy Havalimanı ve Newark Liberty Havalimanı’na direkt uçuşlar düzenlenmektedir.

Çin Avustralya arası uçakla kaç saat?

Avustralya uçuşları hakkında bilmeniz gerekenlerEn popüler rotaCAN Guangzhou Baiyun Uluslararası Havalimanı – SYD Kingsford Smith HavalimanıEn popüler rotada ortalama uçuş süresi11 saat 31 dakikaGidiş-dönüş biletin ortalama fiyatı 44 TL.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir